Jumat, 09 Mei 2014

Mendapatkan duit dari youtube

Bagi kebanyakan orang mungkin youtube cuma dijadikan sebagai tempat nonton video atau tempat pelampiasan kreativitas yang terpendam, tapi ternyata kemampuan youtube lebih dari itu. Bagi kamu semua yang ingin dapat duit gratis sambil santai maka ini bisa disebut rejeki nomplok, gimana tidak disebut rejeki, Youtube dibawah asuhan google memberikan kita kesempatan buat mendulang duit aka dollar buat biaya hidup sehari-hari. 

Buat yang ga percaya sih ga apa-apa, soalnya ga rugi juga kok.... (Peace...v)
Program ini disebut adsense youtube, dan paling menyenangkan buat dijalani, gimana tidak kamu semua ga perlu susah-susah mikirin beli domain, sewa hosting dan optimalisasi web atau blog kamu semua. Yang perlu dilakukan cuma makan tidur dan buat video yang sekreatif mungkin, dimana video tersebut bukan cuma ikutan trend saja tapi bakalan disukai oleh orang sepanjang masa ke masa.

Pertama- tama yang perlu kalian lakukan adalah :
1. daftar email kalian kemudian jangan lupa untuk masuk ke youtube.com (daftarin email yang dibuat tadi)
2. Cari ide dan sediakan teh atau kopi beserta makanannya buat menemani suasana khusuk kamu semua.
3. Buat videonya di pc atau laptop, cari aja banyak kok aplikasi pembuat video berkualitas di google.
4. Upload video terbaik bikinan kalian tadi dan jangan lupa setting di channel kalian semua pilih yang monetize.
5. Nyante sambil ngopi.

Yang perlu diingat adalah kontent kita itu berkualitas.
Read More
This is a Sticky post

This will appear right below the first post. You can edit this right from the template and change it to your own post. This will appear right below the first post. You can edit this right from the template and change it to your own post.This will appear right below the first post. You can edit this right from the template and change it to your own post.

Rabu, 23 April 2014

test

test
Read More

Rabu, 20 Maret 2013

AIMP FULL Version

Mungkin teman-teman tau dan pernah make AIMP, kalau ane sudah menjadi aplikasi wajib di windows ane.
nah disini ane mau share tentang AIMP ini....

nih penjelasan dari websitenya :

AIMP is a full-featured music player designed with sound quality and wide,customizable functionality in mind. Over twenty audio formats are supported.Audio is processed in 32-bit for crystal-clear sound. The player features a 18-band graphics equalizer with extra built-in sound effects. You can extend the existing
functionality adding Input, DSP and Gen plug-ins from Winamp. All local and global hotkeys are customizable. Full Unicode support. You can convert AudioCD to MP3,OGG, WAV or WMA. Similarly, you can grab sound from any audio device on your PC to MP3, OGG, WAV or WMA formats.




ADVANTAGES OF AIMP:

* Support for a large number of music formats
MP1, MP2, MP3, MPC / MP+, AAC, AC3, Ogg, FLAC,APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX

* Great functionality and intuitive interface

* 18-band EQ and built-in sound effects
Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed

* 32-bit audio processing
to achieve the best quality

* Usage of multiple playlists at once

* Support for functionality enhancement modules
You can add new features and expand existing, connect such plugins as Input, Gen, DSP from Winamp

* Shutting down the computer
You can sleep under favorite music, setting the timer to switch off the computer.

* Online radio
Listen and save!

* Creation of bookmarks and playback queue

* Hot keys
Set up local and global hotkeys to your taste!

* Multilingual interface

* Multiuser mode
Several users are using one computer? That's not a problem.

* Full Unicode support

* File search
Search files on all open playlists

* Flexible program settings

* Small size of program distribution

* Audio Converter
Allows you to convert music from a variety of formats to wma, mp3, wav, ogg

* Audio Grabber
You can convert AudioCD (CDA) in MP3, OGG, WAV or WMA

* Soung Recorder
Allows you to write sound from any audio device in your system and save as mp3, ogg, wav and wma files

* Tag Editor
You can easily edit tags of audio files, rename group of files, sort out by required template or apply tags' values to a group of files.

* Audio Library
Represents the organizer of music files, which allows you to easily sort your music, mark listened audios.



update :

Changes in AIMP v3.00 Build 832 Beta 1 (05.02.2011):
* Localizations were updated
* Playlist: grouping by folders has been improved
* Audio Library: 'jump to current file' function has been improved
* Skins: Spectrum displays all frequencies
* Skins: compatibility with AIMP2 skins has been improved
* Skins: usability of the new playlist creation via Drag'n'Drop has been improved
* Skins: drawing speed has been improved
* Tag Editor: AutoTag by file name function has been improved
* Tag Editor: file renaming function is not case sensitive now
- Fixed: problem with WAV-DTS playback
- Fixed: bug on file playing with enabled caching to occure in some cases
- Fixed: if track has cover with high resolution then it stucks on switching
- Fixed: sound effects didn't resumed after the program restart
- Fixed: scroll buttons are not shown if context menu was out of screen bounds
- Fixed: sorting by %M template didn't work
- Fixed: incorrect device switching with stopped player
- Fixed: format of audio stream incorrectly detected for some radio stations
- Fixed: context menu display incorrectly on multi-monitor configuration
- Fixed: some CUE-sheet files parsed incorrectly
- Fixed: incorrect selection behavior with pressed Ctrl
- Fixed: incorrect behaviour of 'start playback on launching' function
- Fixed: incorrect control of some sound effects
- Fixed: some bugs with labels in Audio Library
- Fixed: player didn't switch to the previous track if cursor was at the beginning of the playlist
- Fixed: content-filters resets in Audio Library during the navigation by groups
- Fixed: small bugs

Homepage - http://www.aimp.ru

Size: 9.93 MB

Download 


Update 2


Terbaru AIMP 2.61 Build 583 full (app+tools+skineditor) 

Download

Read More

Selasa, 19 Maret 2013

Come Back...

akhirnya aku kembali ke dunia blogger.....
setelah vakum dari dunia blogger selama 2 tahun, kini aku kembali.
mungkin harus kembali dari awal lagi.

never give up.......
Read More